Lär ut spel, sälj produkter – fakturera utan företag

Det kan inte bli enklare att sälja din kunskap eller skapa en verksamhet! Tänk att slippa allt administrativt och tidskrävande arbete som en företagsverksamhet medför – och ändå tjäna pengar på dina egna tjänster! Det är en lysande möjlighet.

Starta verksamhet med arkadspel

Arkadspel är roligt, och kan vara en perfekt ingång för att starta verksamhet. Du kan ställa ditt arkadspel i en spelhall, en lokal pizzeria, fritidsgård eller i ett offentligt utrymme där det kan locka folk att prova, Välj spel efter den lokal spelet ska placeras i.

Skicka faktura som privatperson

Du kan driva ditt arkadspel utan att ha ett eget företag. Du kan ansluta dig till en plattform där du kan delta som privatperson och fakturera via plattformen. De flesta sajter som tillhandahåller tjänsten har gratiskonton och du kan i stort sett sköta dig själv – men frågan är vilken sajt du ska välja?

Välj ett auktoriserat egenanställningsföretag som exempelvis Frilans Finans. Det är ett väletablerat och tryggt egenanställningsföretag, ett av de allra bästa med en utmärkt plattform där det finns alla funktioner du kan behöva när du ska skicka faktura som privatperson till kunder. Frilans Finans har över 70 000 egenanställda och mer än 20 år i branschen, dessutom är de snabba som blixten med sina utbetalningar, normalt tar det inte mer än fem bankdagar.

Frilans Finans-appen

En app är mycket praktisk, speciellt om den är väl utförd och enkel som denna. Du kan ladda ner den både på App Store och Google Play där också nya uppdaterade funktioner finns att hämta regelbundet. Frilans Finans har också en öppen och kamratlig relation med plattformens kunder och tar gärna emot tankar om nya funktioner man kan lägga in i appen.

Försäkringar

Det finns tre olika försäkringar hos Frilans Finans: En basförsäkring som omfattar det nödvändigaste, det vill säga du har ett försäkringsskydd i form av en olycksfallsförsäkring och en tjänstegrupplivförsäkring (TGL). Du erhåller också en ansvarsförsäkring för att vara skyddad om du råkar ut för en olycka. Genom anslutning till plattformen försäkras du automatiskt och behöver inte tänka så mycket på detta. Det finns också individanpassade försäkringar som inte ingår i basförsäkringen.

När du är egenanställd med anställningsavtal hos Frilans Finans har du därmed ett trevligt batteri av försäkringar. Olycksfallsförsäkringen exempelvis, ersätter invaliditet vid olycksfall, flertalet kostnader för skador och rehabilitering med mera.

Lön, kostnader och rådgivningsteam

När du fakturerar dras sociala avgifter och skatter per automatik och 6 % dras av Frilans Finans för sin service. Du kan enkelt se på hemsidan hur mycket du tjänar beroende på din ålder. Om du har kostnader som blir en utgift ska detta dras från din faktura, vilket innebär att du behöver sända in kvitton till Frilans Finans så att detta kan dras av innan skatt och sociala avgifter dras på kvarvarande summa. Du kan tryggt skicka faktura som privatperson och ha koll på allt med hjälp va plattformen.

Du får mycket för de 6 % som Frilans Finans debiterar. Du har dessutom tillgång till ett professionellt team av rådgivare, som om de vore ditt eget företagsteam.

Related Posts

_