Bästa presenterna till Minecraftälskaren

Älskar du Minecraft? Eller känner du någon som gärna spelar Minecraft? Det finns många fina presenter och julklappar som du kan ge bort, eller att köpa åt dig själv.

Snygga Minecraftsaker

Minecraft är en bland många saker som vi svenskar kan vara stolta över: ett intelligent och stimulerande spel där spelaren får utforska en värld genom att bygga med kubblock. Ett kreativt spel som passar både stora och små. Det finns många roliga och snygga Minecraftsaker att köpa. Vissa saker, som ryggsäckar och gosedjur passar de yngre nördarna, medan muggar och tröjor passar alla åldrar. Köp dina Minecraft saker hos Gameloot till dig själv eller för att ge bort som present eller julklapp.

Minecraftsaker till yngre fans

Det finns mycket att välja på att köpa till barn: ryggsäckar, mjukisdjur, figurer att samla på och plånböcker. Figurer och gosedjur är också sådana presenter som du kan ge varje jul och födelsedag; det är bra samlarsaker som rent av en dag kan vara en liten investering. De riktiga samlarna (vuxna med pengar) letar alltid efter figurer som de inte har och kan vara villiga att betala ganska mycket för att få köpa en som fattas i deras samling.

Minecraft till tonåringen

Tonåringar gillar tröjor och just Minecrafttröjorna kommer passa dem perfekt. Ett par jeans och en mörk tröja med en Minecraftsymbol går hem både hos dem och deras kompisar. Förutom tröjor så kan du också ge tonåringar muggar. De flesta av oss sparar våra muggar livet ut, särskilt favoritmuggar. Köp en rolig mugg i kubikform så kommer du gissningsvis se ett litet leende i tonåringens ansikte. Det finns många muggar att välja mellan och de passar utmärkt som samlarobjekt.

Minecraft till vuxna

Det finns Minecraftnördar i alla åldrar. De vuxna som spelar Minecraft har inte heller något emot att betraktas som smarta nördar – det är ju en komplimang. Till din vuxna kompis, eller dig själv, satsar du på tröjor och muggar. Men du kan också ge en nyckelring. Alla behöver ju hålla rätt på nycklarna till hemmet och jobbet. Eller varför inte en snygg Minecrafttavla att ha inne på toaletten eller vid spelhörnan? Om din kompis har barn kan du ge barnen Minecraftsaker, så kommer du samtidigt glädja din vän.

Minecraftparty

Om du gillar Minecraft kan du anordna ett Minecraftparty. Det fungerar både för barn, tonåringar och hela familjen. Bjud hem andra spelare för att spela och äta gott. Antingen spelar ni tillsammans på en tv-skärm, eller så har ni flera skärmar. Dina vänner kan ta med surfplattor eller datorer, så kan ni spela samtidigt.

Bjud på något riktigt gott. Bra mat är tacos – god plockmat där alla väljer själva vad de ska äta. Tacos är dessutom mycket lättlagat. Du kan också göra pizza eller varma smörgåsar. Köp in olika sorter chips och ostbågar. Ge alla gästerna en varsin skål som de kan fylla med snacks och godis. Det är både fräscht och praktiskt. Glöm inte heller att poppa popcorn och ha gärna smält smör till. Om ni ska spela hela natten är det skönt att ha filtar och kuddar, samt gärna en varsin skön sittplats.

Related Posts

_