Avslappnad miljö med vape

När du fixar ett ställe där andra kan spela arkadspel är det såklart viktigt vad du har för spel. Det har också betydelse hur miljön rent allmänt känns – människor behöver ju kunna trivas där. Du kan anpassa inredningen med till exempel olika färger och belysning. En annan sak som går att göra är att fixa platser där det är tillåtet att använda Elf Bar och andra vapes. Många uppskattar när det är tillåtet att röka, men rökförbudet omfattar även e-cigaretter.

Är det okej att tillåta?

Det finns förbud mot rökning inomhus på till exempel kaféer och krogar. Det du kan göra är att fixa en särskild yta där den som gillar Elf Bar kan slå sig ner och njuta av en rökstund. Det behöver inte se ut som en tråkig rökruta, även om funktionen är densamma. Varför inte skaffa lite loungemöbler du kan sätta utomhus, där det går att slappna av mellan spelstunderna?

Är det ofarligt?

Vapes har inte samma hälsorisker som vanliga cigaretter eftersom många av de hälsofarliga ämnena inte finns i e-cigaretter. Däremot kan nikotin i sig också ha negativa effekter på hälsan. Trots allt är det ett bättre alternativ, och det finns många som gillar vapes och e-cigaretter av olika slag.

Vilka är fördelarna?

Fördelarna med att göra det möjligt att röka gör att fler kan känna sig välkomna och fler kan trivas på ditt ställe. Det kan bli så att de väljer det framför andra, och när de kan använda sin Elf Bar finns det också chans att de stannar under en längre tid. Känner de att de behöver gå när de blir röksugna kan besöken bli kortare.

Related Posts

_