Arkadspel på datorer för den nostalgiska gamern

Att spela spel i en arkadhall är inte lika vanligt idag som det var för ett par årtionden sedan. Du som längtar tillbaka till fartfylld action i din lokala arkadhall kan istället spela klassikerna på din dator. Allt du behöver är en emulator och en lämplig speldator! Det här är vad du behöver veta för att komma igång.

Speldator

Du som vill komma igång med gaming behöver förstås en lämplig speldator. Allra bäst blir det om du kan ta med dig datorn på resande fot, eftersom du då kan spela tillsammans med vännerna på nattgibb eller medan du pendlar. Till dig som vill spela nostalgiska arkadspel rekommenderas därför en bärbar och multifunktionell gamingdator som kan klara av alla dina behov. Spela och arbeta på en enda enhet med en bra laptop!

Klassiska arkadspel

Nedan följer en lista av tre klassiska arkadspel du borde spela igen på din dator!

Pac-Man

Pac-Man är ett internationellt berömt spel som är svårt att sluta spela när du väl kommit igång! Detta spel är associerat med 80-talet och var för många det absolut första spelet de spelade. Det finns flera versioner av detta spel att välja bland, men allra bäst är förstås klassikern som du kan spela via en emulator!

Space Invaders

Blir det bättre än klassikern Space Invaders? Detta spel kom att inspirera alla framtida skjutspel och är riktigt kul, trots den enklare designen. För sin tid var detta det spel som sålde allra bäst! Du kan förstås spela det på din dator idag, och ta dig tillbaka till 80-talet!

Street Fighter II

Detta spel utkom något senare än resterande arkadspel på listan. Street Fighter II utkom nämligen år 1991, och är som resultat lite mer avancerat än Pac-Man eller Space Invaders. Perfekt för dig som vill spela med en kompis!

Sammanfattning

Du som längtar efter forna tider i arkadhallarna kan återuppleva arkadkänslan med din egen dator!

Related Posts

_